hits

Mitt "geriljabroderi"

Det begynte med geriljabroderiene da de ble så populære. Jeg synes mange av de broderiene var veldig morsomme, men derfra og til å henge dem opp på veggen... nei. Det ga meg likevel lyst til å brodere noen små tekstbilder, og da jeg så denne teksten skrevet under innleggene til Else-M på Hobbyboden kom jeg i gang. Etter det har jeg notert endel sånne kloke, morsomme eller treffende sitater. De jeg har likt aller best blir nå til veggpryd på egnet sted ;)

Skriften/bokstavene så jeg første gang på et tilsvarende broderi i en garnbutikk for en stund siden, og jeg var så heldig å få en kopi av mønsteret de hadde brukt, men lignende finnes her .

Bildet måler 13 x 18 cm. Jeg har sydd det på aidastoff med to tråder mørk brunt moulinègarn. .

Rammen er av eksklusiv plast - kjøpt på salg hos Jysk, Europris eller noe sånt, og kostet vel rundt en ti'er.

4 kommentarer

Hanne

06.08.2012 kl.12:27

Ha-ha. Fin-fin broderiinspirasjon :-) Veldig stilig skrift!

Pludrehanneklem

Mia Hamrell

23.10.2012 kl.14:48

Helt herlig :) Måtte bare dele på fjesboka - selvsagt med lenke til din blogg :)

Kranmajola

12.02.2013 kl.21:05

DENNE noterer jeg meg......delte den med mannen ;)

Har akkurat koset meg med runde i bloggen din. VELDIG mye fint !

Bente

24.04.2018 kl.07:54

Morsom tekst! Og nydelig utført broderi :-)

Går det an å bestille et fiks ferdig av deg - til å henge rett opp på veggen? Med ramme?

bentethyli

47650304

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

64, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv