hits

Sokker - igjen

Nå begynner det nesten å bli flaut å poste flere sokker i dette  mønsteret, men det er så lettvint å bare snappe med litt garn og pinner til sokker når man plutselig trenger et enkelt strikketøy. Også er det greit å ha liggende i gavekassen. Og for eget regnskap vil jeg registrere vekt og hva jeg bruker garnet til. Fra venstre, strikket i Big Fabel på pinne 3,5, ca. str. 43-44, 180g.

De grå er strikket i Perfect på pinne 3, ca. str. 39-40, 123g.

De i midten er også strikket i Big Fabel, men på pinne 3. Ca. str. 38-39, 156g.

Ukjent garn/finner ikke bandreol, strikket på pinne 3, ca. str. 38, 120g. Hæl og tå er en rest fra 7 Bröder.

De lengst til høyre er strikket i Hot Socks New Jaquard på pinne 2,5, ca. str. 34, 73g. Det er halve nøstet, så da har jeg nok til et par til! :)

Alle parene - unntagen de i Big Fabel - er startet med 52 masker som i mønsteret.

(Sokkene lengst til høyre ble gave til Olivia.)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

64, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv