hits

Jeg har heklet juletrær

Det kommer stadig nye småting som frister å lage - og denne gangen var det små juletrær. Heng dem på juletreet eller bruk dem som bordpynt.

Hekle for- og bakside, hekle sammen og putt inn litt vatt. Fort gjort på en liten kveldsstund - og supert for å redusere smånøster :)

Veldig søt julepynt - men da velger man kanskje ikke grønt...

Mønster: Juletre

Garn: rester av bomullsgarn, ca. 15g pr. tre

Heklenål: nr. 2,5

6 kommentarer

C

24.11.2016 kl.19:06

Disse var kjempefine :) Så gøy å finne denne bloggen! Skal akkurat til å starte på et heklet hårbånd, så da kom jeg over denne bloggen. Du er flink!

Be-ty

26.11.2016 kl.02:08

C: Tusen takk! :)

05.12.2016 kl.21:33

Søte! Legger du ut oppskrift også? :)

Be-ty

06.12.2016 kl.22:27

Anonym: Hei - det ligger link til mønsteret under bildet :)

vibeche

18.01.2017 kl.11:10

Hei,

Veldig fine juletre. Men prøvde å gå på den linken, men var bare et bilde som jeg ikke skjønte noe av. Du har ikke oppskriften, slik at du kunne sendt den på mail. For på bilde står det ikke hva slags masker det er, eller hvordan man lager hullet. Er ikke så dreven på hekling ;0)

Be-ty

19.01.2017 kl.20:36

vibeche: Hei! Jeg har bare heklet etter det bildet/diagrammet. De lange strekene med en liten strek tvers over = en stav. De tre små ringene i hver ende er luftmasker.
Prøv å Google diagram så finner du sikkert ut av det.
Lykke ti!

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv