hits

Heklet myntpung

Jeg henger litt etter med oppdateringer her nå - disse ble heklet i fjor høst en gang...

Måtte bare hekle noen myntpunger da jeg kom over mønster på dem. Denne gangen hadde jeg faktisk garnet som er brukt i oppskriften også, men kun i rosa og en ganske så frisk grønnfarge.

Klemmen på den rosa har jeg kjøpt på Panduro, klemmen på den grønne er bestilt på eBay - og kostet bare en brøkdel av prisen. Sjekk linken til eBay, det er mange fine å velge mellom. De finnes også i forskjellige størrelser.

Pynteknappene er kjøpt på Stoff & Stil.

Jeg har fortsatt 'noen' klemmer igjen, så jeg må finne flere bomullsrester og hekle flere etter hvert.😊

Mønster: Myntpung/nøkkelpung

Garn: Gjestal Bomull Sport, ca. 20-25g

Heklenål: nr. 3,5

Én kommentar

Strikkern

28.05.2017 kl.22:47

De myntpungene var da utrolig søte:-))

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv