hits

AnnAKa sitt mønster "På reisefot"

I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster flere ganger - så også av "På reisefot" fra AnnAKa. Det går liksom så greit når man først er kommet i siget. Derfor plukket jeg denne gangen ut stoff til fem-seks forskjellige poser, men foreløpig er bare disse to ferdige. Egentlig er vel disse posene beregnet til sko, så mønsteret er forholdsvis smalt, men jeg justerer størrelsen etter stoffbitene jeg syr av.

(Jeg har skrevet litt mer om hva mønsterpakken inneholder i et innlegg litt lenger ned på siden.)

Fòret ble hønsenettingstoff i den ene posen og beige med hvite prikker på den andre (ok, prikkene ble ikke så synlige på bildet, men de er der!).

Den ene posen har også fått en liten sminkepung i samme stoff..

Sammen ble de et lite sett!

Kjekt å ha til ferien i sommer! :)

2 kommentarer

sonja

28.05.2017 kl.21:17

Flotte poser og sminkepung. :)

Strikkern

28.05.2017 kl.22:45

Så mye fint du har sydd. Veldig koselig å ha selv og å gi bort. Fine stoff har du også brukt.

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv