hits

Heklet kjole til BabyBorn

Kjolen jeg skulle hekle til BabyBorn ble plutselig ingen kjole til BabyBorn likevel da den ble for liten. Egentlig burde jeg ikke bli overrasket siden jeg har heklet med nål nr. 2, og mønsteret sier nr. 3. Og selvfølgelig har jeg ikke brukt garnet som står i oppskriften - Gjestal bomull Sport el. tilsvarende. Men jeg syntes kjolen så fin ut i størrelsen, helt til jeg nærmet meg nederst på skjørtet - da syntes jeg det så litt smalt ut. Ja, ja, kanskje den passer til en sånn litt mindre BabyBorn-dukke, de som måler 40 cm.

Men jeg synes kjolen ble fin -  tross størrelsen!

Det er også mønster til kyse, mamelukk og sokker til dette settet, men jeg dropper det til jeg har klart å hekle en kjole som passer til min dukke.

Mønster:  Funnet på www.hekleguri.com for noen år siden.

Garn: Bommullsgarn kjøpt i Sverige, kabeltvinnat merc. 12/6.

Heklenål: nr. 2

Én kommentar

Strikkern

31.07.2017 kl.06:18

Kjempesøt heklet kjole:-)

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv