hits

En gjeng med sminkepunger

Og hva finner man på når ferien er avsluttet, det er èn feriedag igjen - og det regner? Jo, da kan man oppdatere bloggen med noen av sminkepungene som har blitt sydd i løpet av våren og sommeren. Siden det ikke trengs mønster kommer de ut i litt forskjellige størrelser - alt etter stoffbiten man har til rådighet, eller etter hvor stor stofflappen ble etter quilting. Og selvfølgelig etter hva den skal brukes til. Jeg synes disse er praktiske til litt forskjellige ting.

Jeg forsøker alltid å finne matchende stoff til fòret.   

                                                                                                                                                                        

Som jeg har fortalt i tidligere innlegg har jeg lært å sy disse på kurs på Kathrines Quilte Stue . Det geniale er måten man syr i glidelåsen. Det er så enkelt å få sømmen jevn og fin!

Noen ganger bruker jeg dobbel søm på glidelåsen,


andre ganger nøyer jeg meg med enkel søm.

Siden de fortsatt fortsatt holder kurs på disse hos Kathrine's synes jeg ikke at jeg kan gå i detalj om hvordan det gjøres - men det er sikkert mulighet for å melde seg på kurs der. Kurset går over noen timer på en enkelt kveld.

2 kommentarer

Strikkern

30.07.2017 kl.21:27

De minkepungene dine var kjempefine:-) Koselig med matchende fór.

Gørill

26.08.2017 kl.08:37

Å, så fiiine!

Spørs om jeg må gå på et slikt kurs ;)

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv