hits

Strikking til Amanda-prosjektet

Her har jeg slått to fluer i et smekk - tepper til for tidlig fødte barn og redusering av babyulllageret. I denne omgangen ble det fire sett, men det er garn nok til noen til ved en senere anledning. Bortsett fra det lille Prinseteppet har jeg bare plukket mønster litt herfra og litt derfra, og satt sammen. Utgangspunktet er +-120 masker på de tre øverste teppene. Rillekant rundt hele teppet, mens jeg neste gang nok vil gå for perlestrikk - eller aller helst dobbel perlestrikk.

Det rosa settet:

Garn: Rauma Babygarn, Teppe 122g, måler 45 x 65 cm, lue 19g.

Det gule settet:

Garn: ukjent type babyull, 121g, 45 x 65 cm, lue 20g.

Det orange settet:

Garn: ukjent merke babyull, 114g, 65 x 50 cm, flettelue 23g, glattstrikket lue 14g, to par sokker à 13g.

Det grønne settet:

Her ble det to luer, en med jukseflekker og en glattstrikket med en liten rullekant nederst - og et par sokker. På sokkene har jeg selvfølgelig brukt mønster som på Blueberry Waffle Socks - som er mitt helt klare favorittsokkemønster.

Garn: Gjestal babyull, 143g, 65 x 65 cm, flettelue 18g, glattstrikket lue 12g, sokker 13g

Mønster: Prinseteppet i størrelse prematur. Jeg har linket til mønsteret tidligere, men den siden er dessverre ikke lenger tilgjengelig.

Pinne: nr. 3,5 på rillestrikken, nr. 3 på havskumborden.

 

Og her er alt samlet på et brett.

Beklager blass og dårlig gjengivelse av fargene.

 

4 kommentarer

handarbeidsglede

21.10.2017 kl.16:58

Dette var utrolig fine tepper. Her ligger det mye arbeid bak!

Be-ty

22.10.2017 kl.18:06

handarbeidsglede: Tusen takk! :)

Gørill Oelschlägel

23.10.2017 kl.22:01

Så fantastisk fine Berit! Heldige de som får dem!!!

Strikkern

26.10.2017 kl.13:53

Så nydelige sett du har strikket til de premature:-))

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv