hits

Ankelsokker

På hytta her jeg en kilo Sisu garn etter en tur på Vestlandet for noen år siden. Garnet er kjøpt på et fabrikkutsalg, og da selvfølgelig 2. sortering. Litt løst tvunnet - og ikke godt å strikke med - i hvert fall klarer ikke jeg å få det jevnt og pent, selv ikke etter vask. Men jeg har bestemt meg for å gjøre en liten innsats for å få brukt det opp, og jeg startet med et par ankelsokker. De 52 grammene gjorde ikke akkurat noe stort innhugg i kiloen, men uansett så er det en start. 

Mønsteret Pinky har jeg brukt flere ganger før. Vanligvis strikker jeg i størrelse 38-39, som passer til meg selv, men disse ble nok størrelse 40 siden de er i største laget til sokkeblokkerne mine. Ikke noe problem, putter de i gaveboksen.

Garn: Sisu, 52g
Mønster: Pinky
Pinne: nr. 2,5

(Dette ble en gave til Ragnhild 1/11-18.)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

64, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv