hits

Bleiebukse til BabyBorn

For noen dager siden hadde vi en liten diskusjon på jobben om hvorvidt julegaver må være kjøpt eller om det er greit å sy eller strikke noe. Det begynte med en pappa som mente at julegavene til barna måtte kjøpes og ikke lages. Og i dette tilfellet er ikke barnet mer enn et par-tre år gammelt. Og barnet er en jente. Mamma'n hadde lyst til å sy dokkeklær, og vi støttet henne alla sammen.

Da jeg kom hjem fant jeg fram garn og heklenål så jeg kunne hekle en bleiebukse - det trenger jo alle bebiser. Jeg har heklet en tidligere for mange år siden, og fant heldigvis igjen mønsteret. Tenkte å ta med denne på jobben til mamma'n, så kan den brukes til kalendergave om ikke noe annet.

Borrelås i sidene.

Heklet av en liten garnrest på en kveld foran tv'n.

Siden det er farsdag i dag ble det eplekake til kaffen. Denne gangen valgte jeg oppskriften til Wenche i God Morgen, Norge. Egentlig er oppskriften ganske lik den jeg pleier å bruke, men jeg har aldri hatt vaniljekrem over og heller ikke valnøtter.

Smaken var upåklagelig, men kanskje litt mye smør i deigen? Også måtte den faktisk stekes i 15 min. mer enn det sto i oppskriften.

Og da sier jeg bare som Wenche alltid sier: "Da håper jeg det smaker!"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv