hits

Litt julegavestrikk - "Hjertevotten"

Det er ikke så mye strikking jeg rekker for tiden - til tross for to ferieuker siste måneden - som burde gitt mye strikketid.

To par "Hjertevotter" ble det i denne omgang. De er ikke mye å skryte av siden tovingen ikke var helt vellykket. Jeg har helt ny vaskemaskin, og jeg gir den skylda for at de ble litt for godt tovet. Det gjør at hjertene ikke kommer så godt frem, og perlestrikken inni hjertene blir helt usynlig, men til gjengjeld tror jeg de er ekstra gode og varme. Ja, ja - bedre lykke neste gang! ;)

Fort gjort å strikke disse - noen kveldstimer så er de klare for toving.

Mønster: Hjertevotten fra Sandnesgarn

Garn: Pt3, ca. 100 gram pr. par

Pinner: strømpepinner nr.6

Notat til meg selv: Tovet på kortvask 30 eller 40 grader + en skylling med kaldt vann. For lite tovet etter kortvasken - for mye etter ekstra skylling i kaldt vann. 

2 kommentarer

Anita

25.12.2017 kl.21:57

Og jeg var den heldige mottaker av hjertevotten 💜💜💜

Tusen takk , Berit !

Be-ty

26.12.2017 kl.22:25

Anita: Håper de hjelper deg å holde hendene varme, Anita! :)

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv