hits

Tretoppvotter

Tretoppvottene likte jeg med en gang jeg så dem! Selvfølgelig burde mine også vært grønne, men jeg hadde bare lys grått garn i nogen lunde riktig tykkelse, så da ble de grå. Jeg synes modellen er litt smal - og tomlene litt store, men etter vask, litt toving i tørketrommelen og litt forming i våt tilstand ble de litt bedre i fasongen til meg. Og jeg kommer nok til å bruke dem med nedbrettet vrangbord siden jeg synes lufting rundt håndleddene er effektiv lufting/avkjøling.

Mønsteret oppå votten ble ikke helt som på mønsteret. På mine ser det mer ut som border som går fra vrangborden og fram til fingertuppene, mens bildet i mønsteret viser tretopper som går inn i hverandre, som i skogen. Jeg googlet Tretoppvotter og bilder, og jeg ser at mange av vottene der ser ut som mine, så jeg mistenker at både de og jeg har strikket alt for løst.

Dette er bilde fra mønsteret - 

og dette er mine.

Mønsteret sier Karisma, mens jeg har altså brukt Peer Gynt.

Mønster: Tretoppvotter

Garn: Peer Gynt, 73 gram

Pinner: nr. 3,5

Én kommentar

gørill

16.01.2018 kl.13:18

Så fine votter :) Hentet mønsteret og printet det ut:

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv