hits

Mine "geriljabroderier"

Det er langt fra hver dag jeg er innom bloggen min, men en dag i forrige uke da jeg kikket innom hadde jeg fått en ny kommentar (det skjer ikke så ofte lenger). En dame lurte på om jeg ville sy et lite broderi til henne - akkurat likt det jeg hadde i bloggen min - og klart til å henge opp.

Jeg har i lengre tid samlet på fine ord og uttrykk, så da jeg først var i gang ble det noen til. Rammen jeg hadde liggende var litt mindre enn den jeg brukte forrige gang, så det ble litt trangt rundt skriften, men det får gå. Evt. må mottager kjøpe en litt større ramme og sette paspatour rundt. Broderiet går i posten over helgen.

Jeg merker at jeg ser dårligere enn før, så brodering blir det lite av. I hvert fall begrenser jeg det til sånt som dette.

Det skal bli ramme på alle etter hvert, og så skal de få dekorere utedoen på hytta sammen med kongefamilien :)

Én kommentar

Strikkern

04.05.2018 kl.22:19

Koselige broderier du har laget:-))

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

64, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv