hits

Fruktnett - vårens dille

Fruktnett er nok det som har blitt vårens dille, og jeg følger villig med og har heklet tre stykker i forskjellige farger. Jeg er veldig glad for at det er blitt satt fokus på bruk av plastposer og andre plastartikler, og uten å skryte så er jeg faktisk en raser på sortering av plast både hjemme, på hytta og i campingvognen.

Oppskriften fant jeg på nettet, og det gråblå ble heklet helt etter mønsteret. På det gule økte jeg 50% mer - og på det mørk blå økte jeg dobbelt så mye som i mønsteret. Det ble ganske stort, og kan nok brukes til maaange appelsiner - eller en diger vannmelon, om ønskelig ;)

Det er en litt uvant tanke å ta med disse på butikken og fylle opp med frukt, men plutselig blir det kanskje helt vanlig.

Mønster: Spis opp maten

Garn: Rester av forskjellig bomullsgarn. Gråblå pose = 33gram, gul pose = 45 gram, mørk blå pose = 66 gram

Heklenål: nr. 3

2 kommentarer

Strikkern

06.05.2018 kl.22:18

Kjempekjekt med fruktnett:-))

Jeg er også ganske flink med plastsortering, og har nesten alltid med meg handlenett.

Strikkern

18.06.2018 kl.23:36

Takk for at du linket til oppskrift på fruktnett:-))

De var kjempefine.

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

64, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv