hits

Dahlia romper

Da var jeg ferdig med en barselgave til - og tiden var inne, for babyen ble født for et par måneder siden. Men jeg antar dette ble størrelse 6-12 mnd siden den ble litt større etter vask.

Hva tenker dere om denne fargen til en jentebaby? Fargen er litt mørkere enn på bildet. Jeg tok med et nøste til krydderskapet, og da var den ganske lik i fargen som kardemomme. Alt små jentebabyer har trenger vel ikke være rosa?

Jeg synes mønsteret er fint, men jeg synes kanskje at knappehullene burde vært på den andre delen sånn at man brettet bakover mot knappene - ikke fremover. Jeg har valgt helt enkle hjerteknapper i hvit perlemor.

Etter mønsteret skulle åpningen i nakken gått litt lenger ned, men her skjedde det en liten misforståelse, så da ble det bare fem cm splitt. Den er uansett ikke trang å få over hodet, så da gjorde jeg ikke noe med det.

For å få gaven litt mer feminin, tenker jeg å strikke et par rosa sokker og et flettet hårbånd til.

Mønster: fra boken "Kjælighet på pinner".

Garn: Tajmahal, (70% merinoull ull, 22% silke og 8% kashmir), 99 gram. Antar str. 6-12 mnd.

Pinner: nr. 3

Én kommentar

Gørill

04.08.2018 kl.08:50

Denne var bare helt nydelig! og kan være ganske aktuell hos meg for tiden! Mulig jeg må gå til anskaffelse av den boka... Fargen synes jeg er helt super, så kan barnet ha forskjellige farger på en trøye inni, det blir lekkert!

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

64, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv