hits

Ankelsokker i herrestørrelse

Jeg ble så fornøyd med å ha fått brukt opp litt ukurant sokkegarn i forrige innlegg, så jeg fant fram et nøste til. Dette nøstet tror jeg at jeg har arvet - evt. er det veldig lenge siden jeg har kjøpt det. Garnet er litt for tynt - etter min mening - så jeg har strikket med dobbel tråd denne gangen også. Siden det har en litt "dyster" farge tenkte jeg at det ikke var noen grunn til å lage hullmønster eller annet feminint mønster, så etter noen omganger med vrangbord fortsatte jeg med Bluberry Waffle mønster og størrelse herre.

Sokkene ble ferdige på hytta for et par uker siden, så biler tatt der.

Dette er et flerfarget garn i forskjellige brun- og grønntoner, selv om det ikke er så godt synlig på bildet. Jeg begynte tilfeldig på nøstet, så sokkene er ikke helt like.

Nøstet, med oversikt over hva garnet inneholder, 70% ull

Mønster: Blueberry Waffle, men som ankelsokker
Garn: Se  bilder av nøster over her. Antar det ble str. 42/43.
Pinner: nr. 3

Vi er på hytta om dagen, og da jeg ryddet litt fant jeg en ukjent bærepose liggende i garnkurven. Kjente godt at innholdet ikke var garn - var alt for tung. Ble rimelig overrasket da jeg åpnet og fant det som må betegnes som overflod av påskegodis siden jeg ikke har savnet posen. Ja, ja - vi får kose oss litt ekstra framover, posene har fortsatt ikke gått ut på dato ;)

Ønsker dere som kikker innom fortsatt GOD SOMMER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

64, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv