hits

Sokker til adventskalender

Det er snart tid for julekalender, og jeg vil gjerne bidra med noen kalendergaver til min lille venninne - førsteklassingen. Det er nok ikke sokker hun ønsker seg mest i kalenderen, men kanskje moren blir glad ;)

Garnet har jeg arvet, og innholdet er 70% (evt. 60%) ull og resten syntetisk for forsterking. Dermed er det kanskje ikke verdens varmeste sokker, men fortsetter mildværet vi har nå i midten av november kan de nok gjøre nytten sin. Myke og gode er de i hvert fall!

Mønster: Blueberry (er på fornavn med dem nå...)
Garn: Viking Sportsragg(?), 86 gram, str. 6-8 år?
Pinner: nr. 3,5

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

64, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv