hits

Taigavotter

Av dette garnet hadde jeg strikket et par Hjertevotter, men da jeg så Taiga-vottene med trær fikk jeg veldig lyst på dem. Hjertevottene ble rekket opp, og sammen med en rest av grått Fritidsgarn ble det et par Taigavotter.
Som fortalt mange ganger tidligere er jeg elendig på å strikke mønster, men jeg kom meg gjennom den tofargede delen etter hvert.

Vottene så helt fine ut før jeg puttet dem i vaskemaskinen. Da jeg tok dem ut merket jeg at den venstre var bittelitt større enn den høyre. Og etter en toving til på begge vottene + en ekstra på den venstre, er det fortsatt forskjell. Og det er ikke så rart, for da jeg veide dem, veide den venstre 6 gram mer enn den høyre. Hvordan er det mulig ikke å oppdage det før tovingen??
Vottenes skjebne er derfor noe usikker - jeg klarer i hvert fall ikke å bruke dem. Ikke tror jeg det er mulig å få til et par til som kan matche disse to heller.

Mønster: Taigavotter
Garn: Fritidsgarn, 88 gram (fordelt 47/41g)
Pinner: Strømpepinner nr. 6

Notat til meg selv vedr. toving:
En runde på kortvask 40 grader + en runde på kortvask 30 grader + en ekstra runde på venstrevotten.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

64, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv