hits

Ullbukse i Smart

Hvor lang er egentlig en 7-åring i bena? Jeg synes denne ser enormt lang ut, men jeg har sammenlignet noen mønster og forhørt meg litt, og kommet til at buksen skal være 60 cm fra der man deler til bena i str. 8 år. Jeg la på ennå noen cm ekstra siden mottager er lang og meget slank. Har også tatt vare på resten av garnet sånn at det er mulighet å strikke på litt - i tilfelle jeg skulle være så heldig at mottager vil bruke den. Man vet jo aldri ;)


Mønsteret ble mitt eget underveis. Utgangspunktet fant jeg i boken "Familiens store strikkebok", men så fort at størrelse 8 år der ville bli for lite, med sine 116 masker. Så jeg begynte på nytt og la opp 20 masker ekstra.

Mønster: Plukket litt fra forskjellige steder
Garn: Smart, 285g (tre nøster blått og resten lilla)
Pinner: nr. 3 - siden jeg strikker løst

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Be-ty

Be-ty

64, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv