hits

Kunststrikk

Påskeferie!

Ønsker dere alle en riktig God Påske!
Heklede grytekluter og lapper i kunststrikk

Jeg lurte tidligere hva man kunne lage til en campingvogn. Grytekluter er jo greit å ha, og siden det er så mange som har heklet det på HB nå slang jeg meg på bølgen. Jeg har heklet mønsteret mange ganger før, men det er flere år siden, så det var greit å få en påminnelse om mønsteret.
Garnet jeg brukte var rester av dongerigarn i bomull. Egentlig kunne jeg tenkt meg et bittelitt tynnere garn for å få gryteklutene litt tettere, men regner med jeg kan løse problemet med litt varm/hard vask. Heklet på nål nr. 2,5. Har desverre ingen link til mønsteret akkurat her og nå.

img4399
Jeg heklet en "buekant" rundt for å bli kvitt antydningen til ujevne kanter.
Dette var et yppelig håndarbeid å ha i bilen! :)

Ellers strikker jeg på lappene til teppet mitt. Jeg må ha 20 (eller 24) ruter for å få den størrelsen jeg trenger til sengeteppe til vogga jeg har - og det er ikke mye som mangler nå.
Så langt har jeg kommet.
img4396
Bare noen få ruter igjen. Også monteringen. Jeg har fortsatt ikke bestemt meg helt for hvordan jeg skal gjøre det. Men målet er å få dette ferdig i løpet av sommeren.

Be-ty

Be-ty

64, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv