hits

januar 2008

Har du dette mønsteret?

Hvis du har dette mønsteret vil jeg gjerne kjøpe det av deg, evt. låne/kopiere det om du ikke vil selge. Det er et veggteppe på ca. 1,5 x 1,5m og var i handelen en gang på nittitallet.

julenisseteppe

Stitchery

Et lite englestitchery.

sssssss 001

Mønsteret er fra Quiltemagasinet nr.5 i 2007 tror jeg det var. Mangler kanten rundt, men håper å få det ferdig til neste jul. Når jeg syr stitchery syr jeg med kontursting - ikke attersting. Jeg synes jeg får en jevnere og "glattere" strek da. 

sssssss 004

Og nok et par sokker. Disse er egentlig lyseblå, men bildet er tatt i litt dårlig lys. De er strikket i Silja, men jeg mangler litt garn for å få dem ferdige.

sssssss 003

Til slutt et par påbegynte votter. De har ligget siden i høst. Grunnen er at jeg ikke klarer å finne ut hvor i mønsteret jeg er, så det blir nok til at jeg må rekke opp og starte på nytt...

Vel, det var vinterenes produksjon - så langt! Håper på mindre jobbing og bedre tid utover mot vår og sommer.

En liten strikket cape fra Dale

Tidligere i høst så jeg en nydelig strikket cape i bloggen til Irenesol, http://irenesol.blogs.no/ . Hun hjalp meg frem til mønsteret, som finnes i et av Dale sine hefter. Jeg elsker jo hullmønster, så jeg måtte bare lage den. Passende garn hadde jeg liggende,  Athene Superwash, det passet perfekt til strikkefastheten. Og resultatet ble jeg veldig fornøyd med.

Julen 2007 072

Jeg har ikke tenkt å bruke denne ute. På hytta er det ofte litt kaldt å sitte i sofaen ved vinduet, så jeg tenkte den kunne bli god å ha der. Dessuten når jeg sitter i sengen om kvelden og løser kryssord. Tror jeg kommer til å lage en til svigermoren min også etter hvert, en som matcher nattsokkene hun fikk til jul. :)

Tusen takk for hjelpen, Irenesol!
Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv