hits

februar 2015

Pulsvarmerne Blonde

Pulsvarmere er noe jeg sjelden - eller aldri - bruker. Men en kollega av meg, en ikke-strikker, ønsket seg et par. Fant mønsteret til disse på Ravelry - enle og greie. De ser ikke ut som de er like store, men det er bare litt uheldig vinkel på bildet. Litt uheldig lys også tydeligvis, det var ikke så enkelt å få et godt bilde.

Mønster: Blonde

Garn: Babyull 27 gram

Pinner: 2,5

 

Da jeg først var i gang strikket jeg et par i gammelrosa også - fin bilstrikk.

Garn: Silja, 33g

Pinner: 2,5

Nancykoften - er det rart ting tar tid?

Vrangborder strikket i to forskjellige størrelser - deretter oppdaget jeg at jeg hadde strikket to rette/to vrange på ermene og en rett/en vrang på bolen. Ja, ja - bare å starte på nytt, jeg vil ha to rette/to vrange både på ermer og bole!

Vurderer å ha dette som årets påskestrikketøy.

(Nye) bomullssokker

Disse sokkene her virkelig blitt en favoritt å ha på innomhus. Jeg strikket de første parene kun for å redusere nøstene med tykt bommullsgarn, mens disse ble strikket både for å redusere bommullsgarnet og fordi jeg faktisk elsker å bruke dem. De er akkurat passe varme.

Egentlig skulle de ha like striper, men for enkelthets skyld ble det mere lyse striper på sokk nr. 2 da det grønne garnet tok slutt.

Mønster: Strikket på gammel erfaring

Garn: Ukjent merke, litt tykt bomullsgarn - vekt 96 gram

Pinner: nr. 3 

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv