hits

april 2008

Påskeløper

Siden sist har påsken både kommet og gått, uten at jeg har gjort noe særlig. Og ikke de to ukene etter påske heller. Jeg merker sååå godt at jeg jobber mer enn vanlig - og egentlig litt mer enn jeg ønsker å jobbe. Det er ikke så mye jeg rekker utenom de helt nødvendige, daglige gjøremål. Jeg er sjelden hjemme fra jobb før fem - halv seks tiden, så kveldene blir korte selv om det er lenge lyst nå.

Men litt shopping på nett, rekker jeg :) Etter siste møte i Lappelaget nærmest løp jeg hjem for å bestille denne løperen. Et av de andre medlemmene viste frem en påskeløper uten gule kyllinger.

stoff 012

Alle stoffene er vasket og strøket, men jeg må (helst) gjøre ferdig denne før jeg starter opp.

stoff 013

Så langt har jeg kommet.

psken 08 026

Egentlig er alt inne i den grønne rammen ferdig størrelse, men jeg har laget en ramme rundt i samme, lyse linstoff som er i rutene på midten. Utenfor den blir det en skråskjært lukkekant i det mørke grønnrutete stoffet. Dette er kjøpt som et ferdig kit, så jeg har brukt lang tid på å finne ut hvor stor jeg kunne få løperen og likevel få nok til lukkekanten.
Også har jeg igjen å applikere sauene. Sauer er som kjent all-righte dyr, så det gleder jeg meg til :)

psken 08 023

Ellers blir jeg så imponert over alle som syr de nydeligste ting av "restene" sine. Hvor stor eller liten er forresten en "rest"? Jeg kjøper stadig inn diverse stoffer for å opparbeide meg et "restelager". En salig blanding av farger og mønster. Dette er siste ukes eksempel fra Lappemakeriet og Panduro.

stoff 022

Også var jeg innom Katrine's Quiltestue og valgte ut fire biter av en serie på 10 - 15 matchene stoff.

stoff 016

Katrine's er ikke butikken for meg!! De har så mye lekkert der at jeg blir helt handlingslammet ;) Ingen planer med dette, måtte bare kjøpe noe av alt det fine. Så jeg legger det til lagring - sammen med mye annet.

Håper dere har en fin helg i vårværet!

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv