hits

mai 2012

Heklet duk

Jeg har tatt frem et heklemønster jeg har brukt mye for noen år siden. Jeg har tidligere benyttet det til fire sengetepper, et par vogntepper, duker til både salongbord og spisebord og i hvert fall ti duker som den her - og jeg er fortsatt like glad i de hjertene. Duken måler ca. 1x1m.

 

Hekling med bomullsgarn er veldig fint nå som det begynner å bli sommertemperatur :)Mønsteret er fra et gammelt ukeblad. Jeg finner det ikke igjen, men jeg har heklet så mange av disse firkantene at det sitter ganske godt i fingrene når jeg tar frem garn og heklenål.

Garn: 12/4 bomullsgarn fra Solberg på selve duken, på kanten rundt har jeg valgt 12/3 av samme garnet.

Heklenål: 1,75

Annepålandet - igjen

Det er lenge til restegarnet mitt tar slutt, så da ble det nok et par grytekluter - denne gang i "påskefarger".

Og så mye mer er det vel ikke å si om dem.

Er det noe du lurer på ang. disse har jeg skrevet litt mer om dem i tidligere innlegg.

Be-ty

Be-ty

64, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv