hits

juni 2011

Liv-Toril, se her - nå er jeg også ferdig!

I midten av november 2007 arrangerte Liv-Toril et sy-sammen-prosjekt på Hobbyboden. Vi var mange som deltok, deriblant jeg. Det er lenge siden jeg innså at jeg ikke er blant de kjappeste - heller ikke når det gjelder håndarbeid. Men det meste blir ferdig - en eller annen gang. Så også denne kransen som har ligget som ufo i tre og et halvt år!Grunnen til at det ble en ufo? Se på de brune trekantene så ser dere det...

I -07 var jeg fast bestemt på at jeg måtte lage en ny trekant - men jeg måtte jo ikke det? Dessuten, gardinene og putene på soverommet på hytta er fortsatt de samme, dvs. at kransen fortsatt matcher, så da er alt ok :)Skal ta kransen med i dag da jeg skal på hytta å klippe gresset - blir så fint så :)

Amandaprosjektet

Vi er mange som strikker til Amandaprosjektet. Det er stort behov for små tepper (A3-format), små luer og sokker til disse små prematurbarna.

Jeg hadde to nøster lilla Babyull og det holdt fint til et sett. Teppet ble litt større enn A3 etter vask og blokking. Lua er bitteliten og passer en appelsin - som er ca. hodestørrelse på disse små babyene. Sokkene er strikket etter en tysk dukkeoppskrift. Alt på pinne 2,5.

Jeg lurer veldig på om dette kan passe noen, men jeg har jo sett bilder da pappa'n har tredd gifteringen inn på barnets legg, og det forteller jo litt om hvor små de kan være.

Jeg har mer Babyullrester, så det er nok mulighet for flere sett :) 

Nøstebarndress i Smart

Jeg har strikket en Nøstebarndress til, denne gangen i Smart garn. Og min mening er at dette ikke er noe dårligere alternativ enn Nøstebarn sitt garn.

 

 Den mangler fortsatt knapper, men er ellers fiks ferdig.Mønster: Nøstebarnboken, str. 2 år

Garn: 280g Smart, farge lys lilla med "prikker" i forskjellige farger

Pinne: 2,5 på vrangbordene og 3 på glattstrikk

Hel lengde: 74cm

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv