hits

august 2007

Bukkelægeret

Ikke noe jeg kan skryte på meg å ha laget, men noen bilder av Guds skaperverk. De er ikke til å kimse av de heller.

Bekkelægeret

En dag i slutten av juli gikk vi - fire voksne og Chiela - turen over Bukkelægeret. Reiste fra hytta kl. 05.00 om morgenen, nesten to timer kjøring til Gjendebu, båten inn til Gjendesheim, og så kunne vi begynne å gå. Det er fin sti, men ganske bratt oppover fjellsiden. Faktisk så bratt at det noen steder er boltet fast kjettinger til å holde seg fast i, om man føler for det. Her på bildet hvor jeg går er det en forhåldsvis smal fjellhylle man må passere hvor det er lagt ut en line. Det er ikke så lett å få inntrykk på bilder hvordan det i virkeligheten er, men det føltes i alle fall adskillig mer risikofylt enn hva det ser ut for.
Vi var faktisk heldige med været denne dagen. Ikke regn og ikke for varmt, men noen skyer var det. Turen langs fjellryggen var småkupert og fin, med utsikt til alle kanter. Her sees siste del av ryggen før det stuper ned mot Memurubu. På venstre side av Gjendevannet kan Beseggen skimtes innimellom skyene.

Bukkelægeret

På veien nedover møtte vi noen som skulle gå motsatt vei, og jeg var veldig glad jeg var på vei ned. Det var bratt her også.

Bukkelægeret

Det er ingen tvil om hvor stien går.

Bukkelægeret

Jeg tror vi brukte rundt seks timer på turen, så dermed ble det tre timer å vente på båten tilbake til Gjendesheim. Tre kjedelige timer. Egentlig hater jeg disse turene hvor man er avhengig av båt, men det er jo eneste måten å oppleve stedene som "alle andre" også har vært. Og det er jo morsomt å oppleve noen av de også.

Bukkelægeret

Og da vi kom frem var alle enige om at vi hadde hatt en fin tur ;)) (Bildet er tatt gjennom glassruten på Memurubu.)
Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv