hits

august 2012

Med begrenset utvalg av stoff

Jeg har vært på 14 dagers ferie på hytta på fjellet - elleve av dem med regn. Ikke alltid hele dagen, men dog. Noe måtte jeg finne på, og som avveksling til strikking av babytepper ble det søm av bl.a en løper. Jeg har et greit stofflager, men på hytta er det et temmelig begrenset utvalg - men jeg lover at fargene passer bedre til hverandre i virkeligheten enn på bildet her! Og jeg lover at kantene er rettere enn på bildet, og at hjørnene er tilnærmet rettvinklet! ;)

Her er det en blanding av bomull- og linstoff, og til lukkekant var jeg heldig og fant en rull med skråbånd i lin.

Det flotte stettefatet var en innflyttingsgave fra noen venner for 15 år siden og har fast plass her, så mannen i huset/hytta mente at sånn skulle det fortsatt være! Spørs om det ikke kommer til å skje en liten forandring på sikt ;)

 

Noviembra Socks

Garnet Sterk har jeg aldri strikket med tidligere, men de to innkjøpte nøstene har ligget her lenge. Siden jeg ikke ante hvor drøyt/udrøyt garnet er var dette en fin anledning å bruke det til en oppmerksomhet til en venninne med små føtter. Jeg fulgte mønsteret i starten, men siden jeg ikke er særlig glad i vridde rettmasker strikket jeg de vanlig rett. Og da jeg kom til hælen valgte jeg bort den som sto i mønsteret og strikket det som for meg er en tradisjonell hæl.

Sokkene synes jeg ble fine, og jeg håper mottaker også ble fornøyd.

Mønster: http://www.ravelry.com/patterns/library/noviembre

Garn: 75g Sterk, str. 36-37

Pinner: nr. 3

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv