hits

oktober 2008

Bærenett alà Reisenthel

Kort tid tilbake fikk jeg navnelappene jeg hadde bestilt herfra http://www.minanamnband.se/. Jeg bestilte to typer, et med fullt navn og disse med bare mailadresse.  Bildet er ikke så bra, men de er lys beige med sort skrift.
Liker veldig godt disse lappene siden de har "jarekant" på alle fire sider.

okt2008 003

Og da merkelappene var i hus måtte jeg finne noe å bruke dem til. :)

Nå da vi helst ikke skal bruke så mange bæreposer i plast, finnes det mange praktiske bærenett å få kjøpt i butikken. Jeg har et lignende fra Reisenthel som jeg tenkte det var greit å klippe mønster fra. Det var enkelt å sy, og fasongen er praktisk i bruk - det rommer en hel del.

sept 2008 058

Fòret inni er ensfarget grått, og kunne nok med fordel vært litt "festligere", men sånn ble det. Totalt er jeg fornøyd, og regner med at dette skal bli en gave.

Et nøste PT5 ble votter

Har vært på hytta i helgen, og et nøste PT5 var det eneste garnet jeg hadde. Men det gikk greit, se hva jeg fikk ut av det. Tre par snømannvotter!
Et par i størrelse ca 2 år.

okt2008 009

Og to par babyvotter str. 0 - 3 mnd - uten tommel.

okt2008 006

Jeg har akkurat festet tråder og vasket dem, så de har ikke fått øyne, munn og knapper ennå, men det kommer!

Idèen er slett ikke min, det opprinnelige mønsteret kommer herfra:

http://needlesnotesandnews.blogspot.com/2008/07/snowman-mittens-pattern.html

Jeg synes de vottene ble utrolig lange og smale, så jeg har endret litt. Her er en jeg holder på med, og der syntes jeg tommelen kom for høyt opp, så jeg vil endre litt på den størrelsen også.

okt2008

Babymønsteret har jeg tegnet opp til egen hjelp, så hvis du kan å glede/nytte av det, legger jeg det inn her.

babyvotter med snmann

Dette er da halve votten. Bortsett fra vrangborden strikkes alt på den siden som ikke synes i glattstrikk.
Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv