hits

oktober 2009

Garn fra Riga

Jeg har vært på tur til Riga. Jeg hadde selvfølgelig planer om å besøke de to garnbutikkene jeg hadde hørt om for å kikke etter for meg ukjente garnsorter. Men de tre jeg reiste sammen hadde ikke helt de samme interessene. Og siden jeg ikke hadde lyst til å gå på leting alene, så endte jeg opp med dette ensomme nøstet fra en liten krok i et supermarked. ;) Dessuten så jeg anledningen til å prøve Addipinner - som ingen kunne leve foruten for et par år siden.

26092009 003

Garnet var ikke spesielt godt å strikke med, og pinnene ble jeg heller ikke så begeistret for. De var veldig glatte, og siden de også var veldig tunge, gle de rett og slett ut av maskene. Jeg påtar meg litt av skylden selv siden jeg nok strikker litt løst.

26092009 007

Sokkene er min variant av Kerrtu, med mønster hele veien rundt, og den lille fletten strikket med ned langs helkappen. De passer meg fint i størrelsen, og fargen er nok mest lik den på bildet av nøstet.
Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv