hits

oktober 2015

Halloween

I morgen er det Halloween! Det er ikke en feiring jeg fyrer veldig oppunder, men siden barn i nabolaget synes dette er moro kjøper jeg inn godis og venter på besøk av små spøkelser. I år har jeg også kjøpt inn lys og blomst i orange, og i følge VG og NRK P1 har jeg dermed brukt over gjennomsnittet av hva nordmenn bruker på denne feiringen - dvs. mer enn kr. 50.

Min tre-og-et-halvt år gamle venninne vil nok også synes det er stas med Halloween, så jeg tenkte å være litt i forkant og strikket gresskarluen til Garnstudio i anledning dagen.

Som vanlig hadde jeg ikke hverken garnet eller fargen som var brukt i mønsteret, men jeg hadde en orangefarge i Lanett og Daletta - og grønn babyull - så jeg brukte det.

Da jeg viste henne luen og spurte om hun ønsket seg sånn, svarte hun kontant: NEI - jeg vil ikke være et gresskar, jeg er et menneske!! Ja, ja - utakk er som kjent verdens lønn, jeg er ikke ukjent med det, he, he. 

Da hun reiste hjem etter besøket satt likevel luen på hodet, men det var tydeligvis smokken som var best ;)

Mønster: Gresskarlue fra Garnstudio

Garn: en tråd Lanett og en tråd Daletta i selve luen, dobbel tråd babyull på toppen - ca. 70 gram totalt.

Pinner: nr.3,5

Ønsker dere som kikker innom her en fin feiring/markering av dagen! 

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv