hits

desember 2010

Løper i rosestoff

Jeg sydde en løper som ble ferdig like før jul. Den var ikke ment som noen julegave, men endte opp som det likevel. Det betyr egentlig bare at jeg må sy en til - jeg tror jeg har nok stoff til det.

Man trenger jo ikke noe mønster til en sånn løper, men den er sterkt inspirert av AnnAKa sin løper Nissegaver som jeg har liggende halvferdig ;)Trekantene med knapper på i kanten rundt har jeg sett mange andre har brukt, og synes de er dekorativte på en ellers så enkel løper. 

Jeg synes selv den ble fin, men tror jeg vil endre bittelitt på plasseringen av trekantene neste gang.

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv