hits

desember 2015

Ønske om et Godt Nytt År til alle fra meg!

Jeg har mange ting - både ferdige og påbegynte - som burde vært postet før nyttår, men det er så mange andre ting som har blitt prioritert. 

Her er årets dørkrans. Jeg lever etter at det enkle ofte er det beste ;)

Og når juletreet skal inn i stua må noe annet ut. Sydde nye trekk til putene og satte det ut ved inngangsdøren.

Utrolig nok registrerer jeg at det fortsatt er en del som kikker innom her, så jeg vil derfor ønske alle et riktig godt og produktivt år!

Håper dere kikker innom i 2016 også! :)

Be-ty

Be-ty

63, Oslo

Hei! Jeg er en godt voksen dame på 64 år med håndarbeid som hobby. Jeg liker å ha flere ting på gang samtidig, og det meste blir faktisk ferdig - om det kan gå noe tid. Opp gjennom årene har jeg gått på mange kurs i forskjellige teknikker, men det er strikking, hekling og litt søm som opptar meg mest. Nesten alt jeg lager er små, kjappe og enkle ting, og jeg elsker å finne på noe å lage av det jeg har i huset. Likevel blir nesten alt strikket/sydd/heklet ca. tre ganger innen jeg blir ferdig med det. Jeg rekker opp og spretter opp mange ganger før jeg blir fornøyd - heldigvis har jeg en engels tålmodighet når det gjelder håndarbeid. Og om du synes jeg skriver vel detaljert om mange av disse småtteriene er det for at jeg bruker bloggen som et oppslagsverk for meg selv i ettertid. I motsetning til mange andre liker jeg å bruke samme mønster gang etter gang etter gang etter gang...

Kategorier

Arkiv